Ensimmäinen Suomen Paras Siideri -kilpailu: sarjojen parhaat kesän juomatärpeiksi
Historian ensimmäisessä Suomen Paras Siideri -kilpailussa arvioitiin suomalaisia siidereitä kolmessa sarjassa. Kilpailun […]
Historian ensimmäisessä Suomen Paras Siideri -kilpailussa arvioitiin suomalaisia siidereitä kolmessa sarjassa. Kilpailun […]
TIEDOTE 8.4.2021 Kevät toi uuden suomalaisen aidon siiderin vuosikerran ja uutuutena […]
Otetta ei näytetä, koska artikkeli on suojattu.
Ammattikorkeakoulututkinnon opinnäytetyö Suomalaisen aidon omenasiiderin tuotekehitys: Tunnettavuus ja kuluttajat Katajamäki, Harri (2020) […]
Lepolan juomat valmistuvat käsityönä Ylönkylässä, Salossa. Juomien takana on Australiasta kotoisin oleva […]
Yle kirjoittaa 9.10.2019 Aidon siiderin ja aidon siiderin valmistuksen kiinnostavuuden kasvusta Suomessa. […]
Helsingin sanomat kirjoittaa 2.10.2019 selkeästi ja ytimekkäästi aidoista siidereistä, seuran puheenjohtajan Harri […]
Aidon siiderin festivaalit osana mainioita Slow Food Festival 2019 Fiskarsin Ruukissa. Viime […]
Siiderin kaupallista tuotantoa suunnitellessa laskelmat kannattaa tehdä – sekä raha, että aika. […]
Suomalaisen Aidon Siiderin Seuran tiedote Suomalainen omena jalostuu aidoksi siideriksi – juhlista […]