Suomalaisen Aidon Siiderin Seura esiteltynä

Suomalaisen Aidon Siiderin Seura

Suomalaisen Aidon Siiderin Seura (SASS) on suomalaisesta omenamehusta tehdyn aidon siiderin kannatusyhdistys.  Seura on perustettu 1.7.2016.

Suomalainen aito siideri

Se tehdään suomalaisesta tuoreesta omenamehusta, välttäen lisäaineita, luonnollisilla käymismenetelmillä.  Lue tarkempi määritelmä.

Tavoitteet

Seuran tarkoituksena on edistää suomalaisen aidon siiderin valmistusta ja saatavuutta ylläpitämällä aidon siiderin määritelmää, jakamalla aidon siiderin valmistukseen liittyvää tietotaitoa, edistämällä suomalaisten omenien saatavuutta siiderin valmistajille ja jakamalla tietoa suomalaisesta aidosta siideristä .

Kannatusyhdistys

Aidon Siiderin seura on riippumaton siideriin liittyvistä suorista kaupallisista intresseistä.

Seuran jäsenet ovat henkilöitä, jotka haluavat edistää seuran periaatteita. Seura ei ole kuluttajajärjestö eikä valmistajien etujärjestö, mutta voi näitäkin asioita käsitellä ja edistää.

Järjestörakenne

Seura on valtakunnallinen. Seura pyrkii olemaan jäsenten yhteydenpitokanava ennemmin kuin säännöllisten jäsentapaamisten järjestäjä. Seura ei myöskään pyri mahdollisimman suuren jäsenmäärän hankkimiseen.

Toiminta

Seuran hallitus ylläpitää suomalaisen aidon siiderin määritelmää ja jakaa aitoussertifikaatteja siidereille. Seura ylläpitää Facebook- ja Web-sivustoa. Yhteydenpito tapahtuu niiden ja jäsenille lähetettävien sähköpostien välityksellä. Seura järjestää myös tavoitteidensa mukaisia suomalaista aitoa siideriä tai siideriä yleensä käsitteleviä tapahtumia jäsentensä siideritaitojen ja siiderinautintojen kartuttamiseksi. Seura voi myös järjestää yleisötapahtumia.

Miten pääsen jäseneksi

Jos olet kiinnostunut edistämään ja tukemaan suomalaista aitoa siideriä, täytä liittymislomake web-sivuillamme www.aitosiideri.fi/liity-jaseneksi, tai lähetä sähköposti osoitteeseen info (ät) aitosiideri.fi ja anna siinä yhteystietosi  (nimi, osoite, puhelin, sähköposti). Seuraan liittymisen edellytyksenä on seuran hallituksen hyväksyntä. Hyväksynnän kriteerinä on seuran tavoitteiden kannattaminen. Hakemukset käsitellään mahdollisimman pikaisesti.

Seuran jäsenmaksu vahvistetaan vuosittain.

puheenjohtaja: Harri Ahola, harrijahola (at) gmail.com, puhelin 040 541 6147
sähköpostiosoite:  info (ät) aitosiideri.fi
Facebook-osoite: www.facebook.com/suomalainenaitosiideri
Web-osoite: www.aitosiideri.fi

Vastaa